Roma Maraton 2015

Særp 1Jeg skal løpe Roma Maraton i 2015!
– AV BENTE HOLTET

Ja vel sier folk – så trenger det inn hva jeg har sagt: MARATON!!! Ja har hatt en tendens til å utsette trening og utsettelsen har vart i 17 år….. Min bror sa de årene jeg var en av deltakerne på Holmenkollstafettlaget til VG at Bente trener ganske regelmessig – tre uker før hver Holmenkollstafett. Ved å melde meg på maraton kan man jo ikke utsette trening, man må gjøre trening til no moro og like vanlig som å pusse tenna, men ikke fullt så ofte da….
Første gang Vibeke la ut planene for Maraton i 2014 så tente det en gnist, denne fikk trekk fra starten av FemiRoma i 2013 og slo ut i flamme i mars i år….. så da gikk det baaare to måneder til før påmelding skjedde 12.06.14. For si som Jane, siste påmeldte i FemiRoma Sarpsborg, – “Je kan godt væra impulsiv bare je får planlagt det!!!”
Mye av motiveringen min var og er Vibeke!! En flott ung dame i sin beste alder (vi er akkurat like gamle…) Hennes pågangsmot og inspirasjon som også inkluderer sykehus opp og nedturer og alt hva livet gir oss – det gjorde meg helt sikker på at “pokker eller” dette klarer du Bente!
Så da jeg lanserte det på Deltagruppen hyggelig sommerfredagpizzakvæll 13.06.14 og sammenlignet det med et svangerskap – noe Vibeke hadde lært meg – hun er jo superselger….. da gikk det bare 12 timer før jeg fikk mail fra Monica – :
“Hei Bente og takk for i går Jeg har tenkt på din crazy ide’ om å løpe maraton i Roma. Og jeg er veldig nysgjerrig på om dette er noe jeg skal ” hive meg på”. Er det plass? Og hvordan melder jeg meg på? Klem fra Monica <3
Oki-doki – her hadde je brukt 12 måneder og så brukte ho 12 timer… Det er bare så moro – selv om vi var litt forskjellige i vår fase før påmelding har vi nå et deilig felles mål. Du verden så godt det er å ha noen å trene med. Monica fikk med sin gode venninne Hege. Jeg så at en bekjent fra Høland som bor i Fredrikstad stadig var ute og registrerte det med Runtastic.no og gikk og løp turer og tenkte her har vi ei til. Så i starten av september skrev jeg på veggen hennes:
“Hei Jane – du må bli med til Maratona di Roma gikk forbi deg forrige søndag da vi hadde Særp -Fredrikstad – Særp – vi vil ha det sosialt og trene kroppen. Sender deg noen flere linker…. Litt hårete mål skaper mer moro i trening… Vi skal gogge og Jack Waiz sier vi kan klare det og han har peil på maraton… 🙂 :)”
og vips så var vi fire stykker!! (Med god plass til flere!!!!)
Vi kommer til å ha treninger her i området men også dra inn til Oslo for å bli kjent med enda flere deilige damer som vil høre bruset i Roma 22. mars 2015. Sist men ikke mist – nå synes vi ikke målet er hårete lenger, og vi vet så godt at man er klar når hjernen er klar!!!

Påmelding til Roma: https://www.deltager.no/femiroma_2015_nov