Velkommen til Maratona di Roma!

Om fire måneder er vi høye på endorfin, stolte av en enorm måloppnåelse, medalje rundt halsen og passe mørbankete, men så lykkelige…

blogg_004Fire måneder har vi på forberedelsene til Maratona di Roma. Fire måneder har vi til vi skal legge Romas gater under våre føtter! Fire måneder har vi til vi skal fullføre – Gjennomføre et fantastisk maraton.

For de fleste av FemiRoma deltagerne er dette et utrolig viktig livskapittel. Vi skal løpe over en mållinje som viser at vil man – så kan man! Mange som skal løpe i Roma, er ute på sin første ferd som maratonløpere. Flere av FemiRoma løperne har nylig avsluttet mange års passivt liv, som ble levet i “sofaen”.

Vi har fire måneder igjen. Fire måneder med trening…Trening som er blitt en del av hverdagen og som gjør livet lettere. Fysisk og mentalt blir vi sterkere, men prosessen mot målet – mållinjen krever motivasjon og inspirasjon.

Hver og enkelt av oss må bestemme oss for delmål, mål og avsette tid og muligheter til forberedelser og trening… Men uten motivasjon og inspirasjon kan deg bli ganske så hardt. FemiRoma er et nettverk for motivasjon og inspirasjon. De neste fire månedene vil du hver dag kunne følge noen av maratonløpernes forberedelser, utfordringer og gleder.

Fra Særp til Roma, er morgendagens og søndagenes “kategori” . Fra Sarpsborg har vi en flott gjeng med jenter som målbevisst hjelper hverandre over dørtersklene flere ganger i uken. Jentene fra Særp er nyutsprunget løpere etter mange treningsfrie år. 

Tirsdag og fredag vil du følge Arina. Arina var deltager i årets Maratona di Roma. Arina  fullført en halvmaraton før ekstreme nakkesmerter og migrene umuliggjorde en helmaraton. Arina arbeider nå bevisst med den trening og forberedelse som hun må ha for å muliggjøre en gjennomføring av 42 kilometer. Et maraton som krever at hun ikke bare trener for å løpe 42 kilometer også klarer å håndtere migrene som ofte kommer når hun løper eller under presse. 

Raquel er en maratondronning uten sidestykke og hver onsdag er hennes bloggdag. Maratona di Roma i år var hennes første maraton, men det var slett ikke årets siste… Raquel er unik og har i løpet av sommeren og høsten løpt hel og halvmaraton over “halve” Europa. Raquel er fantastisk veltrent og en bombe av latter og humør.

Torsdag kan du leses Meretes flotte innlegg. Merete presterte et utrolig flott løp under årets Maratona di Roma. Meretes utfordring er at hun trener alene, men hun er sterk og meget bevisst.

Lørdag og mandag skal jeg, Vibeke blogge om mitt treningsopplegg og min prosess fra det å trene seg opp etter hjernekreftopperasjoner til å prestere 42 kilometer.

Bli med oss på våre prosesser mot målet… Mållinjen i Roma. Bli med å bli en maratonløper du også…. Velkommen til et fantastisk livskapittel og historie, velkommen til Roma!

https://www.deltager.no/femiroma_2015_nov

Ønsker deg en flott natt!

Vibeke