Å, har du løpt maraton? Hvor lang tid brukte du da? Har dere også hørt det?

Å, har du løpt maraton? Hvor lang tid brukte du da? Har dere også hørt det?

Kunne ikke ha brydd meg mindre.. Jeg er for gammel til å bli tatt ut til.

«Olympiaden» uansett – og for meg er det å ha gjennomført en seier i seg selv. Men det er ganske interessant dette fokuset på tid.. Har dere tenkt over hva det er som motiverer dere for å få ting gjennomført?

Det er sannsynligvis ganske mange forskjellig faktorer for oss som er med i FemiRun; noen motiveres helt sikkert av konkurransen og tida – å få PR i forhold til tidligere løp. For andre vil det være å vinne over seg selv, bevise at man kan gjennomføre (både overfor seg selv og «nabo`n»), samholdet i gruppa som trener sammen med og reiser på tur sammen med (ære være Vibeke som drar oss med!), reise til et spennende steder, komme i form, holde seg i form osv. Finn ut hva som er din motivasjonsfaktor, og bruk dette aktivt når det butter litt i mot og det er vanskelig å komme seg ut på den planlagte treningsturen. Man skal aldri – aldri undervurdere hva godt voksne damer kan gjennomføre, når de har satt seg et mål! Bruk dette ?

Se for deg hvor gøy det skal bli å dra til Roma – få medalje – vise «nabo`n» eller ta ny pers ?

Jeg gjennomførte min første maraton i Roma i 2015 – og tenkte vel at det holdt med en. Det var en stor opplevelse, men er en tøff påkjenning for kroppen. Likevel – nå tre år etter, er jeg klar for mitt tredje maraton. Det er jo egentlig det glade vanvidd; så hvorfor det? Det er så lett å synke ned i godstolen og bli der, men det handler om å sette seg mål – og å finne motivasjonsfaktorene som gjør at reisen fram mot målet blir meningsfull og artige. For meg er reisen viktigst – både reisen som i trening og gjennom gatene mot mål!

På fredag reiser mange FemiRun damer til Roma med Roma Marathon som mål. Dere kan bare glede dere! Til dere som ikke har gjennomført maraton før: Det er en stor opplevelse som dere aldri kommer til å glemme. For meg var det å løpe opp Petersplassen et stort øyeblikk – og målgang selvfølgelig. Det var bare helt overveldende – jeg nådde et mål jeg hadde satt meg et år tidligere! Sug til dere inntrykkene og kos dere :)?Ja, dere blir slitne, men det går over. Pain is Temporary – Glory is Forever
?
P.S. Bilde er fra Berlin Halbmaraton der jeg ble langet Bobler. ? Midt i løypa ?

Ragnhild

Ragnhild Norderhus FemiRUN kvinner og Femarelle FemiRUN Ambassadør

 

 

Les om Athen Maraton Klikk her

Klikk her for mer info vedrørene Athen Maraton

Er en maraton for langt er det en flott løype på 10 kilometer du kan velge i Athen.

Velkommen til FemiRUNs Facebookgruppe : FemiRUN -FemiROMA

Velkommen til Facebookgruppen: GUTTA@løper

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        

Her kan du lese om FemiRUNs reiser: Bli med på et livseventyr, en reise med FemiRUN