Sansene på reise, vakker natur som tar følesene på eventyr og skaper minner

Fuglekvitter, kaffeduft, lukt av nybakte kaker og “myk” kiming av kirkeklokker.

 

Klokken er fem, jeg vekkes av en glede, som får meg til å smile. I dag starter vi vår vandring i området rundt Siena – Toscana.

 

En ny dag, vi vet hvor vi skal sove de seks neste dagene, vi har tegnet ned ruten på kartet, men har aldri gått turen. Klarer vi å finne eselveier, kjerrestier og vandringsveier som er 2000 år gamle, blir ruten ca. 145 kilometer. Vi skal gå i vakre åser, laviner, fjell, igjennom jordbruksområder og nyte den mat og drikke som kommer fra den jord vi får lov til å oppleve.

 

 

For oss handler livet om å ta vare på dagen, være aktiv, nyte god mat og drikke og møte mennesker, samfunn og deres historie og hverdag.

 

Siena har vist oss sitt hjerte, “de” ønsker oss tilbake – vi har fått den ære av å “tilhøre” Siena. Meget stort og vi er utrolig ydmyke av å fått oppleve den ære.

 

 

 

Sitter nå på et vakkert slott, i vinduene henger vårt nyvaskete vandretøy til tørk og vi slapper av etter en dag med mange inntrykk og god mat og drikke.

 

 

 

Vi er bevisst med å spise godt, tar det kosttilskuddet vi trenger når vi skal gå langt, slik at kroppen ikke skal bli stiv og at restitusjonen skal gå hurtigere.

 

 

Skoene har fått et lett lag av Sienabrunt og en ny odør.

Minnene fra i dag er mange. Alt fra falkene som var på jakt og svevde over kollene, marker med solsikke, drueåkere, oliventrær, vandre over elver og æren av å kunne gå på veier som mennesker har brukt i over 2000.

 

Vi er blitt brunere i huden, behagelig  sliten i kroppen, en dag eldre og føler oss nysgjerrige og rike på det vi har opplevd i dag.

 

 

Nå gleder vi oss til middag, en god natts hvile og 23 kilometer venter på oss i morgen. Nye inntrykk i spennende områder, hvor vi skal oppleve landsbyer, vin og olivengårder og menneskene og samtalene mens vi går.

 

Livet er godt

Ønsker dere alle en fin kveld <3

Vibeke & Aage

 

 FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken     

Bli med på et livseventyr, en reise med FemiRUN

http://www.newnordic.no/all-products/sports-nutrition

Én kommentar til “Sansene på reise, vakker natur som tar følesene på eventyr og skaper minner”

  1. Så utrolig flotte bilder og herlig beskrivelse av turen. Jeg er imponert over hva du/dere klarer å få til. God tur videre og nyt hvert minutt. Klem Therese

Det er stengt for kommentarer.