Aktivitet fremfor smertestillende.

Aktivitet fremfor smertestillende.

En blogg fra forrige uke,  et tidligere liv og fremtidmål.

For et år siden brukte jeg Tramadol og andre smertestillende for å mestre dagene med smerter etter mc ulykka.

I dag er det ikke smertestillende i medisinskapet. Har trent opp/styrket kroppen for å takle smertene. De er der, men jeg bruker treningen til smertelindring. Det føles bare herlig.

Det er dager da jeg slettes ikke vil (i kroppen), men så sier hodet til kroppen; Joda det vil du ?, så ut på tur blir det.

Hadde en fantastisk dag i Østmarka med Cathrine på tirsdag. Hun er en flink guide; Fant en sti som skulle føre oss til målet. 1,5 km stod det på skiltet. Det var i alle fall mer enn det, og mange høydemeter. Med min dårlige balanse, krabbet jeg tidvis på alle fire – men opp kom vi = Mestring.

Stavene mine forsvant et sted oppover lia, men skitt au – har flere!

Dro hjem med et smil om munnen etter en flott dag, som ble perfekt avsluttet med Pizza og sønnene mine = Lykke!

Dagen etter; Kroppen kjentes frisk og fin ut, så startet dagen på treningssenteret. Jobber med hurtighet og pust frem mot ½ maraton. Tro det eller ei, jeg imponerte meg selv. Skikkelig bra rask (gogging) på tredemølla og god styrketrening etterpå. I finværet og i vente på legetimen tok jeg en tur rundt elvepromenaden. Storkoste meg på Kubikken (mc parkering i gågata) med kaffe etterpå.

På Turistforeningens butikk fikk jeg kjøpt meg en flott, stødig tursekk, den jeg hadde ga meg vondt i ryggen. Så nå er det bare nye sko som mangler. Viktig med godt utstyr som fungerer.

Noen endringer fra siste blogg. Det blir ikke Skjækrafjell tur i august, men Cathrine og jeg drodler om andre nærliggende turer.

Alsace er plottet inn – det blir en høydare neste år ?

Dagen i dag er restitusjon og fotovandring i sola.

Lørdag er planen og forsere slalomløypa ipå Kongsberg til fots, balanse, hurtighet og pust i fokus.

Take care an have fun ?

 

 

FemiRUN

Gi deg en belønning og vær med på løp. Det er kjempegøy! 

New Nordic er stolt sponsor til årets IForm løp i Oslo 27.mai. Det inviteres til et stort start- og målområde med felles oppvarming, sponsorstands, aktiviteter, forfriskninger og herlig løpsstemning! Har du lyst til å ta med deg venninnegjengen? Vi er så heldige å få lov til å invitere med oss noen som får gratis billetter til løpet. Hvem ønsker du å ta med? Bruk kommentarfeltet og del gjerne. Førstkommende fredag trekker vi de heldige:)

Les mer: https://www.facebook.com/NewNordicNorge/posts/1173992136046092

 FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        

http://www.newnordic.no/all-products/sports-nutrition