Nedtellingen…..Maratona di Roma

Nedtellingen…..

Det nærmer seg avreise og jeg vet, av egen erfaring, at nervene, forhåpningene og ikke minst forventningene begynner å bygge seg opp, i verste fall å snart renne over..

Mot Maratona Di Roma 2015 hadde jeg jobbet hardt, målbevisst og ikke minst satt jeg med så utrolig mange bilder i hodet, bilder av hvordan det kunne gå, på både godt og vondt men også på hvor mye jeg gledet meg til å oppleve, til å se, den byen er FANTASTISK jenter! Og mange av dere vet det allerede for dere var med dere også <3

 

Jeg har så utrolig lyst å si at jeg dette året på samme måte, har jobbet, trent og ikke minst gledet meg til en ny reise, nye opplevelser og nye måloppnåelser..

Og helt frem til en dag jeg nå angrer så utrolig på i forhold til skovalg, var jeg sikker på at jeg skulle klare det maratonet nok en gang.. 

Men, med vinterstøvler, litt for rask inn i stua på litt for glatte gulver, fant jeg ut at jeg har nok ikke tråkket over ordentlig, før den dagen..

Lang historie kort, ankelen er fortsatt ikke bra, og det er dessverre en tidligere operasjon i samme ankel som nok gjør at dette vil ta litt mer tid enn vanlig..

Jeg var allikevel også så utrolig heldig at jeg endelig, ENDELIG, fant drømmeleiligheten min og endte opp som huseier, helt alene!!! Så skaden var nok ikke alene grunnen til at jeg valgte å trekke meg fra turen, det kom litt økonomisk prioritering inn i bildet også plutseligJ

Nok om det, jeg trener, jeg løper og jeg løfter, og alt gjør jeg for å beholde den formen jeg vet jeg har jobbet så intenst for å ha, med sykdommen pustende i nakken, med fulltidsjobb og med familielivet.

Om ikke FemiRoma – FemiRun, hadde kommet inn i livet mitt når det gjorde, er jeg faktisk ikke sikker på om jeg hadde blitt så bevisst på hvem jeg er, hva jeg ønsker for meg selv og ikke minst hadde jeg ikke blitt kjent med dere fantastiske menneskene som alle har deres helt egne spesielle historie og ikke minst deres helt egne måte å bare være fantastiske på.

 

Det hadde heller ikke gått opp for meg hvor utrolig forelsket jeg er, i landet Italia og ikke minst Roma og alt det har å by på av vin, mat, menn (flau smileyfjes) natur, kultur og mote, sist men ikke minst!

Jeg regner med at om ikke den er ferdig pakket, er listen med ting å ha med i både koffert og bag, allerede planlagt, antrekk er prøvd og sko er kanskje nyinnkjøpt både for løping og for fest J

Jeg fikk høre av Vibeke at det neste år er 5 års jubileum for FemiRoma – FemiRun og ble ganske fort bitt av ideen om å sette et mål om deltakelse..

Det er allikevel nå, i første omgang, dere det dreier seg om, og vit at det er flere her hjemme som vil heie på dere, fra start til mål.

Som vil følge med på sosiale medier og like og poste hjerter i fleng når dere legger ut bilde, etter dere er over målstreken.

Husk å spise og drikke under løpet, og er det en ting jeg gjorde feil er det å starte for hardt ut slik at siste timen for meg var drepen.. Og den kjeksen og bananen de delte ut, den har vel aldri smakt så godt som i farta, midt i gatene, i Roma..

Jeg ønsker dere med dette lykke til, av hele mitt hjerte og ikke minst en god tur!

Spis, drikk god vin og prosecco, løp og spis litt mer, drikk litt mer vin; deilig vin, drikk espresso og hør hvordan italieneren sier ting som Amarone, Valpolicella, prego, per favore, buona notte, mozarella og parmesan.

 

 

“Du lever bare en gang”

Og når vi snakker om pamesan, be om ekstra, du lever bare en gang! <3 

 

Stor FemiRoma – FemiRun klem til dere alle, fra meg, Renate Alexandra <3 

 

 

 

 

 

FemiRUN inviterer deg til å dele dine gode tips om trening, motivasjon, inspirasjon, klær, sko o.l. til kvinnene som for første gang skal delta i en maraton.

Når FemiRUNkvinnene får sin medalje 2. april for sin utholdenhet, råskap og styrke, vil vi trekke «vinnere» blant de tips dere har gitt oss. Medaljen er:

Sport Nutrition fra New Nordic og FemiRUNs startnummermagneter.

Velkommen inn for å heie og motivere jentene frem mot startlinjen med gode tips og heiarop. Bli med oss på oppkjøringen og veien frem til medaljen.

 

 FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        

http://www.newnordic.no/all-products/sports-nutrition