Jeg bestemte meg for å utsette endelig avslapping-sløvetid

VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !!

Blogg 10 av Liv Lillevevang

 

Jeg trenger drittværet!

Etter en laaaaaaang dag på jobb, flere møter og mye stillesitting kommer jeg hjem. Fikser middag og hjelper til med leksene. Når leksene er ferdig og middagen overkommet mettstadighet ser jeg ut, vind, regn og sludd, skikkelig drittvær.

Klokken er blitt ca. 20 og vedovnen varmer, god koselig varme med knitring, og sløveklærne er på. Skikkelig drittvær ute. Jeg utsetter løpeturen til i morgen tenker jeg og var på vei sammen med pleddet på sofaen, endelig litt avslappings-sløvetid. Jeg var sliten i hodet men ikke sliten i kroppen jeg hadde jo sittet fra møte til møte hele dagen. Jeg kjente det på kroppen, litt slik «lodden/råtten» følelse, der bevegelse på kroppen knapt hadde skjedd i løpet dagen, bare bevegelse fra møtestol til møtestol. 

Jeg bestemte meg for å utsette endelig avslapping-sløvetid, på med treningsklær. Ut i drittværet i 20minutter, ikke så mange kilometer men mye vind, sludd og regn, og det var det jeg trengte. Jeg fikk brukt kroppen samtidig som kraftig regn og sludd sørget for at jeg fikk gratis ansiktspealing J

Etter en varm dusj, nypealet ansikt og sløveklær på, så var kroppen klar for avslappings-sløvetid på sofaen med pledd –

Hærlig!

Ønsker alle en fin kveld J

Klem Liv

FemiRUN inviterer deg til å dele dine gode tips om trening, motivasjon, inspirasjon, klær, sko o.l. til kvinnene som for første gang skal delta i en maraton.

Når FemiRUNkvinnene får sin medalje 2. april for sin utholdenhet, råskap og styrke, vil vi trekke «vinnere» blant de tips dere har gitt oss. Medaljen er:

Sport Nutrition fra New Nordic og FemiRUNs startnummermagneter.

Velkommen inn for å heie og motivere jentene frem mot startlinjen med gode tips og heiarop. Bli med oss på oppkjøringen og veien frem til medaljen.

 

 FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        

http://www.newnordic.no/all-products/sports-nutrition