Grønne øyne i mørket = økt løpefart :)

VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !!

Blogg 8

av Liv Lillevevang

Grønne øyne i mørket = økt løpefart 🙂

 

Det hele startet med at jeg bestemte meg for at jeg skulle ut å løpe en runde mens min sønn var på fotballtrening. Jeg dro på meg treningsklær, lue, hansker, hodelykt og refleks vest å løp i vei. De første 500meterne var med gatelys mens de neste 4 kilometerne var på vei uten gatelys men med hodelykt, før det ble gatelys igjen de siste kilometrene. Jeg kom ganske fort inn i den farten jeg ønsket, ikke altfor fort men slik passe fart. Det var mørkt og våt asfalt, og min hodelykt lyser bra nesten for bra… I det jeg lyste ned mot sjøen og fjøresteinene lyste jeg til min store forskrekkelse rett mot et par grønne øyne i vannskorpa, ca 30meter unna meg og veien. Jeg trodde først ikke det jeg så, og lyste fremover på asfalten i noen sekunder før snudde hode til venstre å lyste ned mot fjøresteinene igjen. Jeg lyste da på flere par grønne øyne helt nede i vannkanten.  Jeg kjente at min løpefart økte et par hakk minst, mens jeg tenkte på hva dette kunne være. Det skal sies at jeg er litt mørkeredd, så jeg bestemte meg fort for å fokusere på å lyse fremover med hodelykten.

I etterkant så har jeg funnet ut at dette kanskje kunne være minker som jaktet på kveldsmat i vannkanten. De så ikke så veldig søte ut i mørket med sine stillestående grønne øyne. Men disse grønne øynene førte i allefall til at min løpefart økte et par hakk en vinn-vinn situasjon for både meg og minken 🙂

 

Klem Liv

 

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        Se filmen