Never give up ❤

Søndag 12.02.17

Dagen i dag har kun vært avslapping under teppet. Sovet en god del, halsen er ikke helt bra. Men i morgen satser jeg på å starte igjen etter en uke uten trening ?

Mandag 13.02.17

I dag ble det tur rundt Østensjøvannet  med ekstra sløyfe, sammen med Kjersti  – 6,76 km på 1 time 12 min ??❤ Det ble snittfart 5,5 km. Kjente at det var en stund siden siste gåtur, det er rart hvor fort kondis og pust forsvinner ? Men så deilig å gå igjen ?❤?

 

 

Selfie – klar for tur

Tirsdag 14.02.17

Min morgenturvenn Vibeke er syk, så da ble det Sven en runde på morgenen ? Noen dager siden sist han ble brukt, deilig å kjenne svetten renne ? 45 min som ble 13,6 km.

Det er fortsatt ganske vondt i hælen og deler av operasjonssåret på høyre fot, liker ikke det ? Hvor lang tid tar det før det er bra? Operasjon var 30.aug, så 5,5 mnd siden. Men får være tålmodig og tenke at jeg skal gjennomføre mitt mål  – Roma ?

 

Never give up your dreams

Torsdag 16.02.17

Det er maratonjobbing om dagen, og når jeg kom hjem i går etter 12-13 timer på jobb, sulten og sliten, gledet jeg meg til å sove. Men hva skjer når man er så sliten  – jo våkner etter 2 timer  – og ikke mulig å sove igjen ?

Så etter å vridd meg i sengen lenge, sto jeg opp. Litt kaffe og maillesning, og nå kl 2.45 – da er Sven tatt i bruk ??
Får se det positive i det  – da ble det trening i dag ?

Det ble 1 time  – 18,9 km ??❤ Føles godt.

Lørdag 18.02.17

Det er fri og jeg skulle trene  – men feber ?

Jeg vet at det blir nok en uke med mye jobbing, og det går ut over treningen. Egentlig føler jeg panikken komme  – snart 2.april ?

MEN så tenker jeg  – ro ned, jeg skal gjøre mitt beste. Får sette inn støtet siste måneden ?

Never give up ❤

 Cathrine

 

 

 

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        Se filmen