Det er nok dessverre mange som tenker at jeg er for stor til ¨å trene på treningsstudio

Første gang på treningsstudio

 

Jeg går gjennom en vanskelig tid nå med separasjon etter nesten 10 års ekteskap. Mye tanker og følelser i sving og det er ikke like lett alltid å finne motivasjonen til å være aktiv.

En kveld tenkte jeg på hva jeg skulle gjøre de ukene jeg ikke har ungene, og bestemte jeg meg for å melde meg inn på et treningsstudio. 2 dager etterpå hadde jeg min første treningsøkt på studio.  Jeg gikk 20 minutter på tredemølle før jeg ble med på en bodypumptime. Dette er en time man trener vekter sammen med andre.  Dette er et mye bedre alternativ for meg enn å trene alene.

Noe riktig har jeg gjort, for jeg er støl i hele kroppen i dag. Denne treningen gav mersmak og jeg gleder meg til meste time.

Det er nok dessverre mange som tenker at jeg er for stor til ¨å trene på treningsstudio. Jeg vil bare si dere, det er flott at det er folk i alle størrelser og fasonger som trener på treningsstudio. Når man trener jobber man for seg selv med seg selv mot sine egne mål. Det handler ikke om hva andre sier og tenker, når man trener har man nok med seg selv.  Jeg anbefaler alle å prøve en time på treningsstudio.

Klem

Cecile

 

 

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        Se filmen