Må innrømme at det er hyggeligere med selskap på gåtur enn vandring i ensom majestet som i går

Søndag 05.02.17

Ny langvandring i dag, nå også med Nina som selskap, koselig ?

Må innrømme at det er hyggeligere med selskap på gåtur enn vandring i ensom majestet som i går ? Når jeg kom til runde 2 i går, gikk jeg helt alene, så ingen foran og ingen bak meg. Men kryssvaktene heiet meg frem, og jeg skulle jo i mål ?

Jeg jogget en del på første runde, men det gjorde etterhvert så vondt i begge føtter, så valgte å gå fort  – 1 time  33 min på 10 km – snittfart 6,53.

Så 4 sånne runder, så er målet i Roma innenfor ❤ Må se det positive i det, og selv om jeg trodde jeg skulle jogge mer, er jeg fornøyd ? Sist i mål, men kom i mål ❤ Og egentlig et veldig bra resultat ???

 

4 FemiRun damer

 

Vandringen startet på Grorud t bane i dag, ned langs Alnaelva ??? Vi ble 7 damer og 2 hunder som vandret i snøen som hadde kommet. Mindre glatt med snø, men litt tyngre. Og føtter var ikke helt fornøyde i dag, så etter 14,9 km, ble turen avsluttet på Grønland. MEN deilig med tur ❤

 

 

Cathrine, Nina, Trinelise og Cecilie. Fotograf Gro Anundskaas

 

T banen hjem, stiv som en stokk når jeg skulle reise meg opp – nærmere 90+ ? MEN så deilig å få av våte sokker og sko, og resten av klær, og ta en varm dusj ❤ Så pledd og godstolen etter middag  – fornøyd og sliten etter en FANTASTISK helg ❤?????

 

Søndagstur

 

Mandag 06.02.17

Planen i dag var å bruke Sven før jobb. Klokken ringte fra 04.15 – 05.45 før jeg kom meg opp. Noen ganger må man kaste inn håndklet, i dag var en sånn dag  – hjemme fra jobb, godt under pleddet, sliten og ikke i form.

Tirsdag 07.02.17

Ikke alltid det blir som planlagt  – ble lang arbeidsdag i dag  – så trening måtte utgå ? Og i morgen skal jeg ved siden av mye jobb, ha jobbintervju på engelsk, avgjørende for min fremtid, bare å krysse det som kan krysses ?
Trening må nok utgå da også, men det kommer nye dager og muligheter ?

Lørdag 11.02.17

Denne uken har jeg hatt maraton jobbing- ingen trening dessverre  – sånn er det noen ganger ? Mye å gjøre i disse tider som regnskapsfører,
OG så har det vært møter med øverste ledelse i det selskapet som kommer å ansette meg, og det har gått bra ❤ Må bare takle utfordringen med å kommunisere fag og rapporter på engelsk nå ?? Det går seg til ? Men lettet over at det ordner seg. Det går bra for snille jenter ?❤?

 

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        Se filmen