Bambi på isen = Tante på tur En tur som ga oss alle: glede, lek og trim – egentlig uten at vi tenkte over det.

Bambi på isen = Tante på tur

For to uker siden var det tid for årets store begivenhet – den årlige ”Prinsessehelgen”. Da samles vi, prinsesser i mange aldre for å feire bursdager og det å være Prinsesse 🙂

I år var vi en hel gjeng fra fredag til søndag. Totalt 6 pluss meg i alderen 2 til 55. På fredagen var det vorspiel med god mat, danseoppvisning og generell løping opp og ned trappene, noe som for meg og 2-åringen må regnes som trim.

På lørdagen var det enkel matshopping på programmet, en enkel øvelse egentlig. Vi kledde på oss ull klær, votter, dresser og alt annet for å være forberedt for å være utendørs. Tante var svett allerede halvveis i denne øvelsen, med latter og løping etter mer eller mindre villige Prinsesser. Det er faktisk lurt å ha på seg varme klær når det er minus 5 ute, noe ikke jentene var helt enige i. Men vi kom oss av gårde til slutt.

Turen til butikken tar vanligvis ca. 15 minutter, men vi må jo legge inn noen styrkeøkter på veien. 2 åringen legger seg ned på bakken og vil at jeg skal bære henne. Jeg løfter henne opp et antall ganger (markløft) og til slutt setter jeg henne i vognen (bisepstrening) og smisker med å love bolle når vi kommer frem. De 2 eldre jentene løper at og frem så de må også fanges…for det er tydeligvis kjempemorsomt å få meg til å løpe etter dem!

Vi kommer frem til senteret og kjøper boller og vann (ikke brus), koser oss stort før vi går i gang med shoppingen. Heldigvis har jeg en handleliste i lommen. Når vi kommer inn i butikken så slår sukkerkikket inn for fullt og plutselig står jeg alene med en handlekurv og tre jenter løper rundt i alle himmelstrøk. Etter en stund med unnskyldninger til en del andre kunder som bare ser overbærende på meg, samtidig som jeg synes at dette er utrolig festlig, så tar jeg to kurver, putter 2 åringen i den ene, gir den andre til en av 7 åringene sammen med handlelisten og en penn til den andre.
– Nå får dere lese hva som står på listen så henter jeg det, og dere stryker det på listen.

Dette funker og vi får handlet alt til Prinsessemiddagen og kommer oss ut av butikken uten store problemer. Happy Tante og Happy barn!

 

Foto: Netta

 

Hjemturen er helt super med masse løping og lek. Totalt var vi over 3 timer på tur. En tur som ga oss alle: glede, lek og trim – egentlig uten at vi tenkte over det. Jeg løp, gikk, løftet, dyttet og lekte hele veien (OK, litt stress og svette også). Hverdagstrim som alle foreldre har hver eneste dag. For meg er dette ”det lille ekstra” . En kombinasjon av trim og lek.

For meg er dette trening uten at jeg tenker på det, men alt bidrar til at jeg føler meg bedre og jeg har det gøy! Mental og fysisk trening.

Jeg er HELDIG! Jeg får lov å leke, oppleve glede sammen med barn, utforske og være en del av deres fantasiverden og samtidig gir det meg trening – full pakke!

Takknemlighetshilsen fra Sporty Tante!

P.S. Til middag ble det fisk, pasta og masse grønnsaker og lørdagsgodteriet ble glemt da vi hadde SPA. Jentene pleiet mammaen sin og meg med ansiktsmaske og massasje og de la seg trøtte og fornøyde…Vi voksne ble sittende oppe (altfor) lenge med bobler og skravling…mamma fikk sove lenge når Tante tok morgenvakten med Prinsessene. En fantastisk helg med ALT!

 

Foto: Netta

Netta 

 

 

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        Se filmen

 

Én kommentar til “Bambi på isen = Tante på tur En tur som ga oss alle: glede, lek og trim – egentlig uten at vi tenkte over det.”

  1. Fantastisk flott skrevet. Hørtes ut som en varierende treningsøkt for kropp og sjel 🙂

Det er stengt for kommentarer.