Jeg har slitt litt med motivasjonen i det siste, men har gått og syklet likevel – må liksom ?

Jeg har slitt litt med motivasjonen i det siste, men har gått og syklet likevel  – må liksom ?

Søndag 22.01.17

I dag er det langvandring med FemiRun, og det hadde jeg gledet meg til, har jo ikke kunne gå siden mandag. Sto opp kl.7.00, og begynte å gjøre meg klar. Ettersom stortå neglen buttet litt når jeg gikk, skulle den klippes litt  – plutselig løftet jeg opp hele neglen ? Den sitter fortsatt der, men vondt. Prøvde joggesko, og det gikk ikke ? Så nok en motgang, men kan ikke gi opp ??❤?

Jeg har funnet mine sko som jeg er så glad i, Ascis Nimbus gel 17 og 18. Men det viser seg at jeg må finne andre mykere løpesko, og det skal Vibeke hjelpe meg med.

Sven er god å ha ? Morgentrening, som ble å utfordre meg selv  – 19,2 km på 60 min – sliten, men fortsatte.
90 min totalt ble 29,3 km – direkte vondt de siste 20 min – men 42 km i Roma gjør også vondt ? Føles godt nå etterpå ❤ Og jeg fikk mine ca 30 km som var planen for vandring i dag ❤?

Sven

Mandag 23.01.17

Tungt å stå opp, er sliten om dagen. Jeg er normalt en skikkelig morgenfugl. Men kom meg opp for 30 min sykling på Sven, selv om farten var mindre enn i går.

Tirsdag 24.01.17

Har vært hos legen og fjernet hele stortå neglen. Faktisk mindre vondt når den er borte ? Sliter med smerter i den opererte hælen, men må bare stå på.

En liten gåtur på 1 km fra legen til t- banen, og på kvelden ble det gåtur med den herlige gjengen – 8,36 km på 1 time 34 min. Deilig å gå igjen, lufte både kropp og hode ? Først tungt, men så pustet jeg, som Vibeke sa, og da gikk det mye bedre.

Tirsdagsvandring

Onsdag 25.01.17

Opp 4.45, så vanlig tid i dag. Vi har utsatt morgenvandring til mandag, skal bruke Sven i mellomtiden – så sykling på Sven i 45 min ? Gerimax er bestilt på nett, skal prøve å få litt mer energi, noe jeg trenger nå om dagen.

Torsdag 26.01.17

En fin og svært glatt tur rundt Nøklevann i kveld – 8,1 km med snittfart på 5 km. I dag føltes det veldig bra å gå ? Ikke vondt i føtter og pusten virket – deilig å kjenne at det går fremover ? Jeg har slitt litt med motivasjonen i det siste, men har gått og syklet likevel  – må liksom ? Men i dag var det veldig deilig å gå ❤?❤ Stor takk til dere alle som tror på meg – Aage sa at du har det i hodet, så dette klarer du ? Har jo gått i 1 år nå, med noen avbrutt grunnet krykker. Og det har vært en 1/2 maraton nesten hver helg ? SÅ DETTE GÅR BRA ❤

Torsdagsvandring med Bambi

Fredag 27.01.17

Siste arbeidsdag denne uken, bare det er nok til å være glad  – men følte også en glede av å stå opp for å trene ❤

Så Sven ble tatt i bruk ??? 45 min som ble 14,6 km. Svette rant, og jeg jobber videre mot målet ❤

Bråbestemte meg på t banen at jeg trengte ikke komme så tidlig på jobb, så da ble det gåtur fra Jernbanetorget til Bislett, Pilestredet 75C, som var 2,4 km, tok 27 min med snittfart på 5,2 km ???

Og så ble det nye 2,4 km tilbake fra jobb ❤ Nydelig å vandre i Oslos gater, blir kjent i byen, flotte Oslo.

Lørdag 28.01.17

I dag satt det langt inne å komme seg opp på Sven  – planen var å sykle lenge, men det ble kun 20 min. Sånn er det noen ganger.

Søndag 29.01.17

Langvandring i dag, fra Skar i Maridalen til Kjelsås  (Teknisk Museum) og videre ned Akerselva til Grønland – 18,54 km – 4 timer effektiv gåing med 20208 skritt ??❤

Akerselva

Planen var å gå lengre, men fornuft sa at det var lurt å gi seg nå  – kommer en ny dag med vandring i morgen ?

Vandring i Maridalen

FemiFlora

Cathrine

FemiRUN

 

Én kommentar til “Jeg har slitt litt med motivasjonen i det siste, men har gått og syklet likevel – må liksom ?”

Det er stengt for kommentarer.