Wooh – så herlig!

Wooh – så herlig!

 

Som fortalt tidligere, sliter jeg veldig med søvn. I skrivende stund, inntil i går var det 3 døgn helt uten søvn og foregående dager minimalt. Det reduserer energien merkbart, men ut skal jeg. Det får heller gå i sakte fart 🙂

I går var jeg hos min nye akupunktør – for en vidunderlig opplevelse. En herlig voksen Steinkjermann ved Drammen Naturmedisinske senter.

Etter å ha forklart om min bakgrunn og hvorfor jeg kom, sier han; Din søvnmangel, øresus og anna, har bakgrunn i ulykken din, arrvev etter operasjoner, som igjen blokkerer blodgjennomstrømning/ nervebaner. Det har ingen sagt før 🙂 . Fint å endelig se sammenhengen! Nålene ble satt ut i fra det.

Jeg merket allerede på vei hjem kroppens reaksjoner. Spydde meg hjemover, folk rundt trodde vel både det ene og det andre. Nyrene og bekkenet verket. Det pitret både her og der :-).

Vel hjemme – sovna i stolen og sov 4,5 timer, slimet i halsen som jeg har slitt med var borte – Følte meg allerede mye bedre.

I seng i 23 tiden, sov hele natten – bortsett fra et par turer opp i nødvendig ærend. Utrolig godt, kjente energi og glede. Planen nå er 4-5 behandlinger, da mente han mye ville være endret. Det ser jeg frem til!

Så i dag er motivasjonen på topp for en langtur. Vandre halvmaraton, i mitt eget tempo, for er vel ikke kjappeste dama i gata ennå 🙂

Må dele en historie med dere. Min mor ble 85 her om dagen. Hun hadde hatt to dager med selskap, da jeg kom for å feire henne, stod hun klar med rullatoren med topplua på, med masse greier lastet på og skulle ut. Hvorpå jeg sa: Vi kjører deg. Å nei var svaret jeg fikk – nå må jeg ut å gå etter å ha vært “lat” i flere dager 🙂 Så hun tok sin to km tur! Herlig at hun fremdeles motiverer seg til å være aktiv!

Nå er jeg i ferd med å legge delmåls planer for februar. Jeg har også bestemt meg for et par langvandringer med DNT Drammen. Blant annet Finnemarka marsjen. 

Nina