– det er Roma og 42 km som skal gjennomføres om 77 dager

Lørdag 14.januar

I dag dro jeg og min mann for finne våre drømmereiser 2017 på Reiselivsmessen ? Det er en messe jeg har gledet meg til lenge, ettersom vi elsker å reise. Afrika, USA og Sri Lanka – 3 destinasjoner som står høyt på listen vår. To av de skal nok velges ?

Men det var ikke disse drømmeturer som var agenda i denne bloggen  – det er Roma og 42 km som skal gjennomføres om 77 dager ?

Jeg har nå vært røykfri i 4,5 måneder, etter å vært røyker i ca 40 år  –  og det går veldig bra ? Min mann har også sluttet, og det hjelper å være to ?❤? Har bedre pust og holder ut mer, men må fortsatt bli bedre. I julen var vi i Puerto Rico på Gran Canaria, med mye trappetrinn. Jeg merket at min kondis var bedre enn tidligere, ble ikke veldig sliten av 200 trinn opp til hotellet ?

Men denne mr. Kondis er rar  – noen ganger går det veldig bra, så er det håpløst andre ganger. Det kan bare gå en vei nå – oppover ?

Avtalen som ble laget mellom meg og Vibeke i, går forplikter. Jeg hadde nok ikke gjort noe fysisk før messen i dag, uten den. Men har man en avtale, må den holdes ? Så det ble morgentrening på Sven  – ja ikke missforstå nå – vel og merke en han, men Sven er min ergometersykkel ?

– Cathrine-