Møte med en fantastisk gjeng

Møte med en fantastisk gjeng

-Cathrine Mevold-

 

Hvordan ble jeg kjent med disse flotte damer – FemiRun? Jeg ble invitert av venninner på FB om å være med på et arrangement, men svarte “Nei, vi skal bort da” – noe som også var sant. Det jeg ikke skjønte, var at denne gjengen har mer enn bare et arrangement ?

 

 

cathrine-4

Sommerferien 2015 skulle jeg og min mann dra til USA på mc ferie sammen med 6 venner, og Sølvi som var en av disse. Hun ønsket å løpe maraton i Trieste. DET VIL JEG VÆRE MED PÅ tenkte jeg ?

 

Høsten 2015 måtte krykkene frem igjen, mine venner/uvenner gjennom 4 år. Så det ble kun FB kontakt med FemiRun. Men i desember møtte jeg endelig Vibeke, og det ble trening sammen med flotte damer på Bislett fra januar.
YES – Jeg var blitt en FemiRun dame ?

Cathrine Mevold