TrimTrine

Hei alle sammen ? her kommer en blogg fra TrimTrine.

trine-1

Mitt navn er Trine, 54 år og har vært gift med samme mann i 32 år, mor til 3 voksne barn og bestemor til 2 herlige unger. Bor i Nordby, Ås kommune og har bodd her i 30 år, men er fra Lambertseter Oslo.

Jeg har vært medlem av FemiRoma/FemiRun siden sommeren 2013, og i et uklart øyeblikk følte jeg vel at 42 km i Romas gater på 7 timer ikke vil by på noen problemer. Så meldte meg på og regnet med at jeg ikke ville få noen plass siden det var fullt, men fikk en mail om at det var plass til meg også. Så 23.mars 2014 sto jeg på startstreken i Roma, og jeg klarte litt over 21 km før jeg kastet inn håndkleet…og jeg var veldig fornøyd, bare synd det ikke var noen medalje til de som gjennomførte halv.

trine-2

Jeg slet vel med litt motivasjon for å få full utbytte av trening før, og jeg har vel fortsatt noen dager som er litt tunge, men har mye mer glede av treningen nå enn jeg hadde før. Jeg har aldri vært noen løper, eller noe idrettsfantom, men før jeg begynte litt mer aktivt å gå/gogge/løpe drev jeg mye med aerobic. Jeg var en lettere overvektig dame med artrose i de fleste ledd, og prolaps i ryggen. Så første gang jeg kom til Østensjøvannet, og møtte noen av de andre som også skulle til Roma i 2014, var jeg veldig spent, men der ble jeg møtte av Vibeke som ga meg en god klem og ønsket meg velkommen inn i fellesskapet og etter det har Vibeke vært en engel/djevel på min skuldre, men mest av alt min motivator og inspirator. Jeg så glad for at jeg er en del av dette, jeg har blitt en mer utadvendt person som har fått tilbake troen på meg selv.

trine-3

Nå har jeg vært med på FemiLøpet 2 ganger, KK-mila og halvmaraton i Trieste, det går sakte men sikkert fremover, og mine nye mål er WinterRun i Oslo i februar og KK-mila i september 2017. Jeg har også veldig lyst til å få meg en tur til Chianti i oktober 2017, men må se litt på hva jeg har av penger først. Første mål er da WinterRun, og det er det jeg skal blogge meg mot i første omgang.

Prøver å få til noen turer i løpet av uka, men det er mest gogging, og jeg er veldig fornøyd med det også jeg. Jeg er ikke en person som er så veldig opptatt av tiden jeg bruker (men er jo litt det også da), men jeg er veldig opptatt av at jeg skal klare å gjennomføre på mine premisser. Veldig viktig og trene andre ting også, og jeg elsker styrke øvelser, løfting av vekter er det som ligger mitt hjerte nærmest, så trener på senter 2-3 ganger i uka.

trine-4

Gleder meg så til å følge dere alle sammen mot deres mål.

Så til neste gang, ha noen herlige treningsøkter på deres nivå. Heier på dere alle sammen.

Klem ?