VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !

VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !!

-Liv Lillevevang-

 

 

Mitt navn er Liv Lillevevang, jeg er 39år og stolt mamma til tre, Live på 10 år, Sindre på 12 år og Emilie på 18år. Jeg bor i Batnfjordsøra, en tettsted midt imellom byene Molde og Kristiansund.  Jobber 100% som konsulent i Servicekontoret i Gjemnes kommune.

Mitt mål er krysse målstreken etter å ha løpt Maratona di Roma, VEIEN til målet har startet:

For min sin del så sto jeg på startstreken fram mot dette målet, fredag den 7.oktober -16, da meldte jeg meg på. Når jeg trykket godkjenn og fikk ordrebekreftelsen på mail tilbake så kjente jeg ble fylt med spenning. Jeg har altså meldt meg på Maratona di Roma, alene, uten å kjenne noen. Skrekkblandet fryd er det noe som heter 🙂

 

liv-lillevevang
Her er jeg, som viser stolt frem i skrekkblandet fryd min ordrebekreftelse fra deltager.no Jeg er faktisk påmeldt på Maratona di Roma!!

Jeg er ei dame som trener fordi jeg har lyst å trene og for at det gir meg masse energi i en travel hverdag. Den følelsen man får etter endt treningsøkt er noe som driver meg, det å kjenne endorfinene sprudle rundt om i kroppen. Skuldrene senker seg, selvtilliten stiger og humøret er på topp – GODFØLELSEN 🙂 Ja, det å for eksempel legge sammen kjedelig klesvask går som en lek etter en god treningsøkt. Jeg følger ikke noe bestemt treningsprogram, jeg trener når det passer for meg og på det som passer for meg å trene på den dagen.  For meg passer denne treningsformen, da unngår jeg å bli låst i program og i tid. Jeg liker både å trene både ute og inne, og sammen med andre og alene, det er stor gevinst i begge deler.

Jeg har løpt helmaraton to ganger før, begge gangene i Oslo, jeg løp i år og i 2014. For en opplevelse og for et kick, jeg klarte det!  Dette er gøy og dette vil jeg gjøre oppleve igjen.

Det er ikke lenge siden jeg ble kjent med FemiRUN nettverket. I august i år var jeg for første gang inne på hjemmesidene til FemiRUN, jeg fant fort ut dette er en nettverk som passer for meg. Selv om det ikke er noen aktive FemiRUN grupper her oppe på nordvestlandet så er det utrulig godt å føle at man er med i et nettverk. Jeg var innom standen til FemiRUN i Oslo på fredag før Oslo Maraton og fikk god informasjon.

Ønsker alle en fin dag, jeg gleder meg til fortsettelsen 🙂 Husk refleks 🙂
Klem Liv