Det er nok dessverre mange som tenker at jeg er for stor til ¨å trene på treningsstudio

Første gang på treningsstudio

 

Jeg går gjennom en vanskelig tid nå med separasjon etter nesten 10 års ekteskap. Mye tanker og følelser i sving og det er ikke like lett alltid å finne motivasjonen til å være aktiv.

En kveld tenkte jeg på hva jeg skulle gjøre de ukene jeg ikke har ungene, og bestemte jeg meg for å melde meg inn på et treningsstudio. 2 dager etterpå hadde jeg min første treningsøkt på studio.  Jeg gikk 20 minutter på tredemølle før jeg ble med på en bodypumptime. Dette er en time man trener vekter sammen med andre.  Dette er et mye bedre alternativ for meg enn å trene alene.

Noe riktig har jeg gjort, for jeg er støl i hele kroppen i dag. Denne treningen gav mersmak og jeg gleder meg til meste time.

Det er nok dessverre mange som tenker at jeg er for stor til ¨å trene på treningsstudio. Jeg vil bare si dere, det er flott at det er folk i alle størrelser og fasonger som trener på treningsstudio. Når man trener jobber man for seg selv med seg selv mot sine egne mål. Det handler ikke om hva andre sier og tenker, når man trener har man nok med seg selv.  Jeg anbefaler alle å prøve en time på treningsstudio.

Klem

Cecile

 

 

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        Se filmen

Mitt første møte med Femirun damene.

Mitt første møte med Femirun damene.

-Cecilie Reinli-

Jeg har en god venninne som heter Netta. En dag sendte hun meg en link til femirundamene sin nettside på facebook, og lurte på om jeg ville melde meg inni en fantastisk jentegruppe. Jeg tenkte at det kunne jeg gjøre, men jeg kom ikke til å bli med de på turer. Det var jeg i altfor dårlig form til. Kanskje jeg kunne bli med etterhvert når formen ble bedre tenkte jeg. Jeg ble utrolig inspirert av alle som la ut turer de gikk både i hverdagen og i helgene, og jeg tenkte at jeg også skulle legge ut når jeg hadde vært på tur. de turene fikk mange kommentarer og likes, og motiverte meg til å forsette turene. 

En dag så jeg Vibeke Berg la ut at de som ikke ville løpe 10 for Grete kunne gå med enten Trine Lise eller Netta. Jeg tenkte at det hadde vært gøy med et løp og meldte meg på 10 for Grete og 3 for alle på fredagen.

Møtte Netta på fredagen som tok meg med til standen til Vibeke. Jeg husker veldig godt hvor godt jeg ble tatt imot av de andre. Det var ingen som gav utrykk for at dette går ikke fordi du er overvektig, og dette blir for hardt for deg. De viste et samhold som visste at dette greier vi sammen, og så bra at du skal være med. Du er tøff.

Fortsett å lese «Mitt første møte med Femirun damene.»