Mitt første møte med Femirun damene.

Mitt første møte med Femirun damene.

-Cecilie Reinli-

Jeg har en god venninne som heter Netta. En dag sendte hun meg en link til femirundamene sin nettside på facebook, og lurte på om jeg ville melde meg inni en fantastisk jentegruppe. Jeg tenkte at det kunne jeg gjøre, men jeg kom ikke til å bli med de på turer. Det var jeg i altfor dårlig form til. Kanskje jeg kunne bli med etterhvert når formen ble bedre tenkte jeg. Jeg ble utrolig inspirert av alle som la ut turer de gikk både i hverdagen og i helgene, og jeg tenkte at jeg også skulle legge ut når jeg hadde vært på tur. de turene fikk mange kommentarer og likes, og motiverte meg til å forsette turene. 

En dag så jeg Vibeke Berg la ut at de som ikke ville løpe 10 for Grete kunne gå med enten Trine Lise eller Netta. Jeg tenkte at det hadde vært gøy med et løp og meldte meg på 10 for Grete og 3 for alle på fredagen.

Møtte Netta på fredagen som tok meg med til standen til Vibeke. Jeg husker veldig godt hvor godt jeg ble tatt imot av de andre. Det var ingen som gav utrykk for at dette går ikke fordi du er overvektig, og dette blir for hardt for deg. De viste et samhold som visste at dette greier vi sammen, og så bra at du skal være med. Du er tøff.

Fortsett å lese «Mitt første møte med Femirun damene.»