En maraton er som en fantastisk eventyrbok. Hver deltager har sin spennende historie.

Prosessoppnåelse, mestring, lykkerus, kjærlighet, teamarbeid og en MARATONMEDALJE rundt halsen!

 

 

En maraton er som en fantastisk eventyrbok. Hver deltager har sin spennende historie. En historie som henger sammen med vårt livsmaraton… Våre prosesser.

FemiRoma – FemiRUN kvinner løp, gogget og gikk sin maraton. Kvinner i alle «Former & Form» løp og nådde sine mål, ved å drive seg selv mot det de trodde på – SEG SELV, og de heiet på sine medløpere og felleskapet.

ALLE løp over sin mållinje, selv om to av kvinnene valgte sin distanse for hva som var rett for dem, akkurat da.

Gjennomføringen, medaljen som viser at med en bevisst prosess mot et «hårete» mål er det meste mulig om DU VIL. FemiRoma – FemiRUN kvinnene viste sin vilje og krysset mållinjen, ene og alene på grunn av sin bevissthet, stahet, utholdenhet, og kjærlighet til sitt eget liv, prosessen og målet.

Vi startet maratondagen i samlet flokk, da vi gikk til start. «Små» fem kilometer, en tur med metroen, med samtaler og mye latter. Maratonsommerfuglene kom hos noen og de fleste som kjente nervøse vingeslag var kvinnene som ikke hadde en maratonmedalje fra før.

Samlet stod vi med 16 000 mennesker som skulle prestere Maratona di Roma. Vi lo, fleipet og ble kjent med «maratonenglene», «tidsholderne», vi var klare, vi ønsket hverandre en god maraton.

Været var greit før startskuddet gikk. Vi jogget de første hundre meterne til Piazza Venezia og kjente de første dråpene, videre løp vi ned til Bocca della Verita, svingte til venstre og skulle starte vår første oppoverbakke og langs Circo Massimo. Midt i bakken kom guden Zevs sin attributt, lyn og tordenkilen. Tordenværet startet og regnet hamret heftig mot oss. Zevs ble med oss resten av maratonen. Tordenværet gav seg, men regnet var vår følgesvenn, sammen med lave temperaturer.

Noen av fellesskapets kvinner er meget gode løpere og med sin styrke og eget driv klarte de å gjennomføre slik de ønsker, men for alle er det tøffe perioder under løpet, det å fortsette mot mållinjen.

Mållinjen var til tider uendelig langt unna for noen av de «nye» maratondeltagerne. For Aage og meg var det en stor opplevelse å få lov til å være med en av de «nye» maratongoggere gjennom løypen.

En maratontrase som ligger i verdens vakreste by, men som til tider var som et vandrende helvete for Cathrine. Men… Cathrine gjennomførte! Hun viste at den aktivitet hun hadde lagt ned gjennom et år kunne føre frem til medalje. Hun kunne gå 6,5 kilometer i timen og hun hadde klart å gå 35 kilometer i hurtig fart.

2. april var ikke formen helt med Cathrine. Det var en mental slåsskamp for å drive en kropp som tidlig ble meget trett. Hun gav seg ikke og vi klarte det med samarbeid og etablerte mentale og fysiske krefter… Det var heftig å komme i mål med en utrolig vinner – Cathrine – Der stod Cathrine, totalt utslitt, vaiende og lykkelig med seiertårer i stie strømmer.

 

Etter påsken vil Cathrine blogge om sin gjennomførelesen av Maratona di Roma. Hva man lærer av prosessen frem til start og så gjennomføringsprosessen. Ser frem til å lese om Cathrines tanker, følelser, erfaring og nye mål.

FemiRoma – FemiRUN kvinnene – vinnene har resirkulert frykt, redsel, sykdommer, tristhet, unnskyldninger, «kanskje en annen gang», jeg skal prøve, uvisshet, smerter og vunnet styrke til å leve et godt liv med overskudd, kjærlighet og nytelse. De har gitt seg selv overskuddet til å prestere, gjennomføre en prosess mot et unikt mål, fullføre en maratonreise og løp i mål som VINNERE.

FemiRoma – FemiRUN kvinnene presterte en maraton, samtidig som de har fått energi til å leve og nyte sitt livsmaraton.

FemiRoma – FemiRUN kvinner … Fantastiske mennesker … Vi gleder oss over det som er mulig. Det er mulig om vi vil …En maraton i sin egen fart. En maraton og nå Maratona di Roma er til tider vakker, det er spennende, en utfordring, et helvete, nesten umulig og en uendelig glede når man ser målet, bøyer hodet får å ta motta medaljen …. Da kommer tårene, lykken, følelsen av å leve og trettheten kommer. En god slitenhet som sprer seg i hele kroppen og understreker vinnerfølelsen.

Siiiiii !!!! Vinner – Helt i sitt eget liv – Måloppnåelse  

Vi viste Zevs fingeren, løp igjennom regnet, drev oss frem på den treningen vi selv har gitt oss, vår mentale og fysiske styrke.

Hver og en av oss – FemiROMA – FemiRUN kvinner kom frem til vår egen mållinje på vår måte og heiet på fellesskapet …

Takk for en uforglemmelig reise mot mållinjen i Maratona di Roma!

Hver enkelt hadde sitt mål, løp for seg selv og heiet på fellesskapet.

Styrke, bevissthet, råskap, gjennomføringsevne, inkludering, glede og latter er viktige byggesteiner for fellesskapet – FemiRUN, som alle gav.

Et fellesskap som ble styrket av fire «nye» kvinner, Ruth,  Aaste, Liv og Randi …

Takk for en reise mot nye minner, kunnskap, forståelse og vennskap.

Takk for alle heiarop fra dere som fulgte oss 

Å være sterk er ikke
å løpe raskest
å hoppe lengst eller
å løfte tyngst

Å være stor er ikke
alltid å vinne
alltid å ha rett eller
alltid å vite best

Å være sterk er å
se lyset når det er mørkt
slåss for noe man tror på
selv om man ikke har flere krefter igjen
og se sannheten i øynene selv om den er hard

– Naja E. Jensen –

Vi feiret på søndagen og mandagen med … Vi var vinnere – VI ER VINNERE… Sammen var og er vi unike, sammen kan og klarer vi «hårete» mål…

En maraton klarte vi en regnfull og kald Romadag … Vi klarte det med innsatsvilje, smil, latter, sang, litt banning av og til, enda mer latter, kjærlighet til liver, reisen mot målet og lykkerus og kjærlighetstårer da vi gikk i mål ….

Vi er utrolig heldige å ha et nettverk, et fellesskap som inspirerer, motiverer oss ut av sofaen, over dørstokkmila i aktivitet flere ganger i uken … Vi har et rom for dialog, hvor alle har plass og blir hørt… Kvinner fra hele landet lærer å kjenne hverandre på vår «side» på Facebook… Vårt «hemmelige» styrke og arena…

Fantastiske FemiRoma – FemiRUN kvinner – vinner … Takk for en fantastisk reise, takk for en utrolig reise og maraton… Tusen takk! Takk til hver enkelt av dere, for den innsats du leverte. En innsats for at DU skulle klare å nå ditt mål og den inspirasjon, motivasjon og kjærlighet du gav vårt nettverk…

Jeg er utrolig ydmyk, stolt, lykkelig og glad over hva her enkelt klarte og hva vi som gruppe presterte… Tusen takk!

Gleder meg til våre nye mål og reisen videre… 

Elsker dere flotte FemiRoma – FemiRUN kvinner   Savner dere  

Vibeke

 FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        

http://www.newnordic.no/all-products/sports-nutrition

 

Snytt!!

VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !!

Blogg 9

av Liv Lillevevang

Snytt!!

Ja det er sant, god følelsen kom ikke, og jeg gikk ut av treningsstudioet og følte meg rett og slett snytt! Hva skjedde jo; jeg bestemte meg for å ha en intervalløkt på tredemølla. For litt over en uke siden skulle jeg ha en runde med hurtigintervall på tredemølla. Jeg hadde bestemt meg på forhånd på hvor mange sekund jeg skulle løpe fort og hvor mange sekund jeg skulle hvile. Stilte inn tredemølla på fart og stigning og gjorde meg klar, 1-2-3 og jeg var i gang. Jeg kjente det allerede førte draget, dette gikk fort. Eller rettere sagt det gikk altfor fort til å holde i så mange drag jeg hadde håpet på. Jeg klarte 5 drag og det var det.
«Snytt» tok over i stedet for god følelsen. I stedet for å fokusere på at jeg faktisk klarte 5 drag i full fart så kom «snytt» følelsen. Jeg skulle da klart mer enn 5 drag var tanken som snurret oppi hodet når avsluttet treningsøkten.  Hvorfor «snytt» følelsen vant foran god følelsen vet jeg ikke.
Neste dag gikk jeg tilbake på treningsstudioet for å prøve å få tilbake god følelsen. Jeg var lenge i tenkeboksen om jeg skulle prøve meg på hurtigintervall på tredemølla nytt eller lang roligtur på tredemølla.

Da jeg kom inn i rommet med tredemøller og spinningssykler satt ei venninne allerede på spinningssykkelen. Hun var midt i oppvarmingen til ei spinnings økt på 5minx5drag.  «Bli med da vel», ropte hun til meg, ja hvorfor ikke tenkte jeg og satt meg på spinningssykkelen. Det var lenge siden jeg hadde hatt ei skikkelig spinnings økt og det var akkurat det jeg trengte. I det jeg satte meg på sykkelen kjente jeg at dette var det rette i dag. Tusen takk til Hilde! 🙂
Etter spinnings økten var god følelsen tilbake og tanken på å bare klare 5 drag på hurtigintervall var snudd, 5 drag er absolutt godkjent og godt nok.

Ønsker alle en fantastisk fin dag 🙂
Klem fra Liv

 

 

Ikke glem å meld deg på FemiRUNs marsmåneds utfordring :

FemiRUN inviterer deg til en aktiv mars måned.  – 45 minutter aktivitet om dagen.

FemiRUN inviterer deg til å dele dine gode tips om trening, motivasjon, inspirasjon, klær, sko o.l. til kvinnene som for første gang skal delta i en maraton.

Når FemiRUNkvinnene får sin medalje 2. april for sin utholdenhet, råskap og styrke, vil vi trekke «vinnere» blant de tips dere har gitt oss. Medaljen er:

Sport Nutrition fra New Nordic og FemiRUNs startnummermagneter.

[contact-form subject=’Takk for ditt tips!’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Ditt tips’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Velkommen inn for å heie og motivere jentene frem mot startlinjen med gode tips og heiarop. Bli med oss på oppkjøringen og veien frem til medaljen.

 

Ønsker deg en aktiv og flott dag!

 

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        

http://www.newnordic.no/all-products/sports-nutrition

Den knasprende lyden av joggesko som treffer bakken.

 

VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !!

Blogg 7

av Liv Lillevevang

Den knasprende lyden av joggesko som treffer bakken.

I går løp jeg og min datter på 18år i 4 minusgrader, her er det ingen snø så det var heldigvis ikke glatt. Det var kaldt og mørkt, og vi brukte litt tid på å endelig komme oss ut. De første 100m var kalde, vi hadde buffer, hansker å lue på og det svei på lårene. Det var friskt. Etter vært som pulsen gikk fortere så forsvant det kalde gufset og svi-ingen på lårene. Det var måneskinn og stjerneklart, det var knallfint, rett og slett balsam for sjela.
Vi kunne høre den knasprende lyden av joggesko som traff den kalde bakken.

 

 

Da vi kom tilbake etter joggeturen var vi begge røde å fine i ansiktet. Både for at det var kaldt ute og for at pulsen var høy. En herlig god følelse. Tenk på hva en tur ut i frisk luft, om man går eller løper kan gjøre med kroppen både fysisk og mentalt. Kroppen får bevegd seg, blodet får bruse, vi går/løper  sammen, skravler, deler opplevelser, tankene blir lettere og energinivået stiger. Så mye pluss!

Ønsker alle en knasprende flott dag 🙂

Klem Liv

FemiRUN

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken        Se filmen

VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !

VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !!

-Liv Lillevevang-

 

 

Mitt navn er Liv Lillevevang, jeg er 39år og stolt mamma til tre, Live på 10 år, Sindre på 12 år og Emilie på 18år. Jeg bor i Batnfjordsøra, en tettsted midt imellom byene Molde og Kristiansund.  Jobber 100% som konsulent i Servicekontoret i Gjemnes kommune.

Mitt mål er krysse målstreken etter å ha løpt Maratona di Roma, VEIEN til målet har startet:

For min sin del så sto jeg på startstreken fram mot dette målet, fredag den 7.oktober -16, da meldte jeg meg på. Når jeg trykket godkjenn og fikk ordrebekreftelsen på mail tilbake så kjente jeg ble fylt med spenning. Jeg har altså meldt meg på Maratona di Roma, alene, uten å kjenne noen. Skrekkblandet fryd er det noe som heter 🙂

 

Fortsett å lese «VEIEN TIL MARATONA DI ROMA !»