Bli med FemiRoma til Italia på en investering av et livseventyr !

Vi ønsker deg velkommen til deilige høstdagerdager og spennende kurs i Riccione!

 

Riccione er en vakker strandby hvor du i fem dager skal nyte å bli tatt vare på …

 

I fire dager vil du få muligheten til å være med på fire aktivitetsøkter hver dag… Alle økter blir tilpasset alle « Former & Fasonger» og aldre og kjønn.
Fire økter hver dag, god italiensk mat og drikke i nydelige omgivelser.

images

Vi ønsker deg velkommen til et livseventyr! Til kurs i det å «Leve & Nyte» . Til spennende aktiviteter, gode samtaler og et fantastisk og aktivt pustehull i hverdagen.
Vi ønsker deg velkommen til kurs som er skapt for deg som ønsker overskudd, utvikling, motivasjon, inspirasjon, økt aktivitetsnivå og glede!

I løpet av våre fire kurs tar vi for oss: Pust,Yoga, Vandring og Løperytme.

Anette, Birgitta, Anita og Vibeke ser så frem til å jobbe sammen med deg!

Hvert kurs blir bygget opp rundt deg – med utgangspunkt i to «temaer».

Pust & Vandre – Løperytme
Yoga & Vandre – Løperytme
Selvforsvar & Vandre – Løperytme

Kurs 1

Bilde 1  Blogg

 

 

 

 

Pust & Vandre – Løperytme
3.9-8.9
Påmelding og info:

https://www.facebook.com/events/1537247606532537/

Kurs 2

bilde 2 Blogg

 

 

 

 

Pust & Vandre – Løperytme
17.9-22.9
Påmelding og info:

https://www.facebook.com/events/318356878363617/

Kurs 3

Bilde 3 Blogg

 

 

 

 

Yoga & Løperytme
24.9-29.9
Påmelding og info:

https://www.facebook.com/events/383519778475363/?ref=4

Kurs 4

Bilde 4 Blogg

 

 

 

 

Selvforsvar & Vandre – Løpeteknikk
22.10-27.10
Påmelding og info:

https://www.facebook.com/events/405676082922673/

Kursholdere & Kursenes innhold:

Anette Aarsland

 

anette kurs 2« Jeg har et brennende ønske om at alle, unge som gamle, menn som kvinner, gutter som jenter, skal forstå hvilket utrolig verktøy pusten er om vi vet hvordan vi skal bruke den!»
-Anette Aarsland
Har du tenkt deg at ved å puste riktig er fysiske målsetninger lettere å nå?
Mosjonister og idrettsutøvere vil kunne bedre sine resultater ved å lære seg riktig pusteteknikk. Kjersti Ihle syklet Birken en time fortere etter å ha tatt konsultasjoner i pusteteknikk.

En stor prosentdel av befolkningen puster kun overfladisk ved å heve og senke brystet, eller i aller verste fall kun ved å bevege kragebeinet! Hvorfor skjer dette når alle spedbarn puster riktig?

Anette Aarsland er utdannet sangpedagog og operasanger. Etter å ha opplevd et personlig traume sluttet hun å puste optimalt. Dette resulterte i at hun fikk muskelspenninger, sluttet å sove og til slutt mistet stemmen. Etter å ha studert ulike pusteteknikker i London og Milano kom stemmen tilbake sterkere enn noen gang. I tillegg opplevde hun en helt ny ro og fikk for alvor øynene opp for pustens enorme rolle for vårt velbefinnende. I tillegg til å jobbe som sanger har hun også 8 års erfaring som miljøterapeut i psykiatrien. I januar 2011 startet hun opp firmaet Pusteteknikk.no hvor hun i dag jobber fulltid som puste- og stemmeveileder. Hun holder foredrag over hele landet, er forfatter, leder pustekorene i flere norske byer og tar imot private klienter på Consensio behandlingssenter på Aker brygge. Hun er i dag Norges mest profilerte pustespesialist og kom i mars 2014 ut med boka ” PUSTEN – Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet” sammen med journalist Nina Hanssen.

Riktig pusteteknikk kan brukes til å bedre hverdagen svært mange uheldige tilstander, bl.a. stress, muskelspenninger, hodepine, høyt blodtrykk, kroniske smerter, dårlig fordøyelse, dårlig ånde,
Visste du at nesten 95 % av dagens sykdommer skyldes stress, og at du kan redusere stress ved å puste riktig? Det er nemlig fysisk umulig å stresse samtidig som du puster langsomt og dypt.
Visste du at så mange som 80 % av voksne puster feil?
Visste du at pusten er den eneste kroppsfunksjonen som både er autonom (ikke viljestyrt ) og viljestyrt? Det betyr at det ligger et stort potensiale i det å videreutvikle og trene på vår pust.

Les mer om Anette Aarsland og Pusteteknikk
http://www.pusteteknikk.no/

Birgitta Strobel

 

BGKan du nå gulvet med fingertuppene dine? Kan du knyte skolisser uten å sette deg helt ned? Fleksibiltet går fort ut “på dato”, det er en sannhet ikke bare for ballettdansere, turnere, løpere og kampsportutøvere.
Long`n Lean ® er basert på teknikker fra yoga og dans – en metode for å øke “hverdagsfleksibiliteten” til folk flest.
– Birgitta Strobel

Det er ikke et must å være et slangemenneske, og livet blir nok ikke bedre av å være pluss 45 og kunne gå i spagat, men det er jo fint å slippe ryggsmerter, stive ben og vonde skuldre etter som årene går gjennom fokusert bevegelighetstrening. En viss form for bevegelighet i kroppen er noe vi alle er avhengig av i hverdagen.
Birgitta har gjennom mange år undervist i inn- og utland, og utviklet konseptet Long ‘n Lean (R) etter selv å ha vært veldig aktiv i mange år og etterhvert kjent behovet for å gjøre en innsats for å bevare smidigheten hun tok for gitt… .”Jeg har sett at store, tøffe spillere i NFLi USA har blitt bedre utøvere på grunn av at de har tatt viktigheten av å ha en smidig kropp på alvor”.
Birgittas bakgrunn er fra fitness, yoga og ballett, og selv om hun ikke er på tåspiss lengre, er det mange elementer fra dansen og kroppsbevissthet som er verdt å ha med seg videre.

Long’n Lean ® – effekt for alle
Long`n Lean ® er et stretching-konsept med teknikker og pustfokus fra yoga og enkelte strekkøvelser fra dans. Fokus er økt bevegelse tilpasset for alle, fra mosjonister til proft atlet-nivå, for ungdom til pensjonist.
God tøyning øker blodgjennomstrømningen, og det føles godt å gi kroppen effektiv restitusjon etter trening. Du kan også få resultater som forbedret bevegelighet, holdning og kroppsbevissthet. Long`n Lean ® gir god og effektiv restitusjon for deg som trener mye, etter for eksempel løping, styrketrening, spinning eller aerobic.
Det kan også være bra for deg som trenger økt bevegelighet i selve aktiviteten: golf-slag, kast i håndball, kick spark i kampsport, i skyvet i langrenn og for vedlikehold av fleksibilitet i dans, turn og i andre former for tradisjonell yoga.
Les mer om Birgitta Strobel og Long’n Lean ®
http://www.longnlean.com

Anita Andersen

 

Anita A 2”Det å få til noe handler om å tro at det er mulig, se for seg at man kan gjøre det, og vite hva som skal til for å få det til”
– Anita Andersen

Anita Andersen har holdt på med kampsport siden 1982. Hun var på det Norske karatelandslaget på midten av 90 tallet, og har både internasjonale og nasjonale meritter.
Med sin bakgrunn som kampsportutøver kombinert med interessen for hvordan kroppen og hodet fungerer sammen, har Anita laget konseptet ”Selvtrygghet”. Hun kom ut med boken ”Sterk- en håndbok for jenter” høsten 2013.

Selvtrygghet, fordi det handler om å ha en kunnskap som gjør at du håndterer situasjoner fra et såpass bevisst sted at du har større mulighet for å unngå å havne i en truende situasjon.

Føler du deg til tider utrygg og usikker på hvordan håndtere ulike situasjoner? Ønsker du å øke selvfølelsen og samtidig få mer kunnskap om hvordan du kan løse truende situasjoner? Da er dette kurset perfekt for deg!
Kunne du tenke deg å lære enkle selvforsvars teknikker og få noen konkrete verktøy på hvordan du kan unngå truende situasjoner?

Anita vil ta deg igjennom følgende tema:

• Din mentale styrke
• Kjenn dine grenser
• Ta bevisste valg
• Hva vi frykter
• Situasjoner som krever din oppmerksomhet
• Få hodet og kroppen til å spille på lag
• Mål
• Visualisering
• Fokus og handling
• Finn din indre kraft

Fysiske øvelser

• Enkle selvforsvarteknikker fra ulike grep
• Styrke øvelser

Her kan du lese mer om Anita Andersen

http://www.yourpower.no/

 

Vibeke Bjerg

 

vvb femiroma bloggVeien mot din vandre og løperytme…
Vi kan alle løpe, noen av oss trenger bare litt mer tid på å finne vår løperytme, løpesteg og løpeglede…
– Vibeke Bjerg

Vibeke Bjerg er trener III i friidrett, vært trener innen friidrett i mange år og trener inspirerer og motiverer mange kvinner i alle « Former & Form» … Fra sofasitere i mange år til maratonløpere…
Vibeke Bjerg er også grunder av FemiRoma.

I løpet av oppholdet skal vi finne din løperytme, om det er rett for deg… Vi skal jobbe sammen med hvordan du skal bevege deg fremover til dine delmål og mål.
Kurset er til for deg som ønsker å lære å løpe eller lære å gå effektiv hurtig eller lære å gogge og jogge.
For deg som i dag en den som trives best med å gå eller deg som ikke helt har funnet din løperytme, løpesteg og løpeglede eller deg som ønsker å bli en bedre mosjonsløpet / livsløper.
Under kurset vil vi utarbeide grunnlag for ditt videre treningsprogrammet du vil mottar etter kursets avslutning.
I fire dager skal vi to ganger i om dagen kose oss med å finne løperytmen din … Din løperytme mentalt og fysisk for å nå gleden… Gleden ved løperytmen … Fire dager med å finne din løperytme… Ditt løpeuttrykk …

Her kan du lese mer om Vibeke Bjerg

http://www.femiroma.no/

Kurspakken inneholder:

Fire økter hver dag
Hotell opphold
Full pensjon
Vin og vann til lunsj og middag
To frukt «måltider»
Fri inngang til spa og bassengområde

Transfer fra Bologna – ved angitt fligt.

NB! I kursavgiften inngår ikke flybillett.

Vi er behjelpelig med å tilrettelegge rimelig transfer derom du velger et annen rute.

Vi skal «Leve & Nyte» fem flotte dager i Riccione. Riccione er en italiensk kommune i provinsen Rimini. Byen er en populære badeby langs Adriaterhavet i den historiske regionen Romagna.

Våre to flotte strandhotell Bohemia og Ascot er perfekt for et velykket opphold..

imagesSpa avdeling, deilige oppvarmete basseng og kokker som er bevisst på å bruke områdets råvarer. Vinen som serveres er fra åsene bak Riccone.

http://www.hotelboemia.com/

Foruten kursets fire økter vil det bli lagt opp til blant annet vandringer og vinsmaking … Vi vil at våre kurs skal leve og fyller på med aktiviteter som vær og tid gir oss mulighet for.

I Riccone har vi et flott serviceteam som er behjelpelig med å organisere private omvisninger og kan være behjelpelig med transport etc.

 

Om du ønsker mer informasjon er du hjertelig velkommen til ta kontakt med Vibeke.

Send mail: vibeke@femiroma.no

Ring Vibeke: 41 41 78 51

Påmelding & Betaling

Påmeldingsfrist 15. februar 2015

Du er påmeldt ved å betale depositum: Kr. 3.400,- per deltager.

Betalingen til kontonummer: 81013391122
Merk betalingen med ditt navn og kursnrummer.

Ved påmelding betales depositum: Kr. 3.400,- per deltager

2. betaling per 20. april: Kr. 3.600.-

3. betaling per 01. august: Kr. 2.500.-
2 og tredje delbetaling blir tilsendt deltager med regning per e-post

Samtlige betalinger må betales i tide for at deltagelse skal være gyldig.

Ved kansellering før 25. mars 2015, refunderes 50 % av depositum beløpet.
Ved kansellering etter 25. mars refunderes ikke det betalte beløpet.

Vi ønsker deg velkommen til et livseventyr, velkommen til kurs i Riccione!

Med vennlig hilsen

Anette, Anita, Birgitta og Vibeke

Påmelding senest 15.februar, 2015.
Dersom det blir under 20 deltagere vil kurset kanselleres