Alle er velkommen til en «historisk» maraton, Maratona di Roma, 5 kilometer, heiagjeng og FemiRUN – FemiROMAs 5 års jubileum!

Arina skal vandre Maratona di Roma

8. april 2018

 

Du – Alle er hjertelig velkommen til en «historisk» maraton,

Maratona di Roma og FemiRUN – FemiROMAs 5 års jubileum!

 

Bli med på treningen frem mot Roma.  

Ut november er målet en økt hver dag. Det handler om å få kroppen i «gang», på en positiv måte. 

Første delmål i november: Gå 3 kilometer på 30 minutter.

Andre delmål: Gå 6 kilometer på 60 minutter

Arina er på vei mot sine delmål og mållinjen i Roma, følg bloggen. Vær aktiv og bli med til Roma.

Treningsprogrammet til Arina vil du kunne lese om i neste blogg.

Du er velkommen til å heie, vandre, gogge, jogge eller løpe 5 kilometer eller Maratona di Roma, nyte og være med på en feiring av din måloppnåelse, Roma og FemiRUN – FemiROMA!

 

 

To run fast you need strong legs.To run 42k you need big heart.Per correre veloce servono gambe forti.Ma per correre 42km serve un gran cuore.#IRunRome

Opslået af Maratona di Roma på 9. april 2017

 

På vår reise mot mållinjen skal vi gå gjennom Romas historie fra antikken og frem til i dag, ut på landet, se bøfler og boligområder før vi kommer i mål ved Colosseum.

 

New Facebook feature: here the MdR cover video, enjoy!L'ultima novità di Facebook, i video copertina! Ecco quello della Mdr, buona visione!#IRunRome

Opslået af Maratona di Roma på 3. juli 2017

For deg som ikke løper, men ønsker å vandre har du 7,5 timer til rådighet. Tid til å nyte Roma og motta en maratonmedalje. Det vil bli laget vandregrupper, «goggegrupper» og løpegrupper for de som ønsker å være med i et team.

 

Bli med å feire deg selv og FemiROMA – FemiRUNs felleskap i en av verdens vakreste byer med Maratona di Roma.

Vi skal nyte alt hva Roma kan tilby i en liten våruke, av historie, mat og drikke og en løp/vandring på 42 kilometer maraton!

Til alle flotte FemiRUN – FemiROMA kvinner, løypa venter på deg og muligheter til å slå din egen rekord.

 

For deg som vandrer og gogger, er du velkommen i FemiRUN Arina teamet. Jeg ser frem til å vandre med Arina og deg.

Vårt mål et at vi skal klare Maratona di Roma på 7,5 timer.

Bli med – si ja til å bli med på et eventyr i Roma med sin historie og du lager et nytt kapittel i ditt livseventyr.

 

La oss sammen skape liv og fantastiske prestasjoner i Romas gater.

Hver eneste målgang er en seier og en utrolig prestasjon.

Vi skal nyte en flott, liten uke i Roma.

Hos La Trattoria Melo  og Trattoria da Luigi skal vi nyte gode deilige middager og jeg gleder meg til å vise deg mitt Roma. På lørdagen er du velkommen til å gå de 7 første kilometerne av løypen og se historiske steder.

Vårt hotell, H10 Roma Città, er naboen til Trastevere og ligger i rolige omgivelser, nær et attraktivt handelsområde. Hotellet er moderne, med store lyse rom, nydelig frokost og en smilende og hyggelig og serviceminded betjening.

PRISEN er frem til 1.12

Pris fra Oslo kr. 12.900

Pris fra Bergen og Trondheim kr. 13.900

Prisen inkluderer:

Flyreise

Transfer

Hotell dobbeltrom med frokost

(Tillegg for enkeltrom kr. 2 900)

Deltakeravgift (løp)

2 middager

To vandringer i Roma

En jubileums vandring i Roma.

På vår vandring har vi tid til å stoppe opp i en kaffebar og nyte en kopp kaffe ved disken. Vi skal sette oss ved en piazza og hygge oss med et glass vin og gå innom en av Romas beste isbarer og la oss forføre av verdens beste is – og vi avslutter med en fødselsdagslunsj.

Femirun gleder seg til å invitere deg på en god kopp kaffe, en glass med vin, en deilig is og lunsj for å feire FemiRUN – FemiROMA – DEG og oss selv

Løpetopp og løpejakke.

Ta med deg dine venninner, din kjære, kolleger eller familie.

Andre innbetaling: 1. februar 2018 fra Oslo kr. 8.400

Andre innbetaling: 1. februar fra Bergen og Trondheim kr. 9.400

Tillegg for enkeltrom betales: 1. februar kr. 2.900

 FemiRoma AS er medlem av RGF. Reisegarantifondet

Ønsker du å delta kan du sende en e-post til: vibeke@femiroma.no

eller

ring: 41 41 78 51 (kl. 09 – 16 00)

Velkommen – Vi skal nyte en flott, liten våruke i Roma!

Med vennlig hilsen

Vibeke & Aage

Her kan du lese om FemiRUNs reiser: http://femirun.no/femiruns%20reiser%202018%20-%20%202019/index.html

 FemiRUN

Velkommen til vår lukkete Facebook-side : FemiRUN – FemiROMA

FemiROMA til FemiRUN – Boken med treningsprogram, inspirasjon og motivasjon: Link – Kjøpe boken     

Bli med på et livseventyr, en reise med FemiRUN som genererer minner, glede og overskudd

 

http://www.newnordic.no/all-products/sports-nutrition

 

Påmelding: FemiRUN – Roma -Maratona di Roma 2018

Velkommen til Maratona di Roma!

Om fire måneder er vi høye på endorfin, stolte av en enorm måloppnåelse, medalje rundt halsen og passe mørbankete, men så lykkelige…

blogg_004Fire måneder har vi på forberedelsene til Maratona di Roma. Fire måneder har vi til vi skal legge Romas gater under våre føtter! Fire måneder har vi til vi skal fullføre – Gjennomføre et fantastisk maraton.

For de fleste av FemiRoma deltagerne er dette et utrolig viktig livskapittel. Vi skal løpe over en mållinje som viser at vil man – så kan man! Mange som skal løpe i Roma, er ute på sin første ferd som maratonløpere. Flere av FemiRoma løperne har nylig avsluttet mange års passivt liv, som ble levet i «sofaen».

Vi har fire måneder igjen. Fire måneder med trening…Trening som er blitt en del av hverdagen og som gjør livet lettere. Fysisk og mentalt blir vi sterkere, men prosessen mot målet – mållinjen krever motivasjon og inspirasjon.

Hver og enkelt av oss må bestemme oss for delmål, mål og avsette tid og muligheter til forberedelser og trening… Men uten motivasjon og inspirasjon kan deg bli ganske så hardt. FemiRoma er et nettverk for motivasjon og inspirasjon. De neste fire månedene vil du hver dag kunne følge noen av maratonløpernes forberedelser, utfordringer og gleder.

Fra Særp til Roma, er morgendagens og søndagenes «kategori» . Fra Sarpsborg har vi en flott gjeng med jenter som målbevisst hjelper hverandre over dørtersklene flere ganger i uken. Jentene fra Særp er nyutsprunget løpere etter mange treningsfrie år. 

Tirsdag og fredag vil du følge Arina. Arina var deltager i årets Maratona di Roma. Arina  fullført en halvmaraton før ekstreme nakkesmerter og migrene umuliggjorde en helmaraton. Arina arbeider nå bevisst med den trening og forberedelse som hun må ha for å muliggjøre en gjennomføring av 42 kilometer. Et maraton som krever at hun ikke bare trener for å løpe 42 kilometer også klarer å håndtere migrene som ofte kommer når hun løper eller under presse. 

Raquel er en maratondronning uten sidestykke og hver onsdag er hennes bloggdag. Maratona di Roma i år var hennes første maraton, men det var slett ikke årets siste… Raquel er unik og har i løpet av sommeren og høsten løpt hel og halvmaraton over «halve» Europa. Raquel er fantastisk veltrent og en bombe av latter og humør.

Torsdag kan du leses Meretes flotte innlegg. Merete presterte et utrolig flott løp under årets Maratona di Roma. Meretes utfordring er at hun trener alene, men hun er sterk og meget bevisst.

Lørdag og mandag skal jeg, Vibeke blogge om mitt treningsopplegg og min prosess fra det å trene seg opp etter hjernekreftopperasjoner til å prestere 42 kilometer.

Bli med oss på våre prosesser mot målet… Mållinjen i Roma. Bli med å bli en maratonløper du også…. Velkommen til et fantastisk livskapittel og historie, velkommen til Roma!

https://www.deltager.no/femiroma_2015_nov

Ønsker deg en flott natt!

Vibeke